Stavanger-magasinet | Gjesdal Næringspark-Skurve
1222
page-template-default,page,page-id-1222,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
ARTIKKELANNONSE

Gjesdal Næringspark-Skurve

– Næringsarealer strategisk plassert  i Stavanger-regionen

Langs E39, ca to mil sør for Forus, ligger Gjesdal Næringspark – Skurve. Et 600 dekar stort næringsområde som tilbyr tomter med sentral beliggenhet på Sør-Vestlandet sammen med flere nøkkelbedrifter.

– Gjesdal Næringspark-Skurve ligger som en innfallsport til Stavanger-regionen, med E39 i umiddelbar nærhet. Dette er en perfekt lokalisering for virksomheter som har behov for direkte tilgang til vei, sier André Andreassen, næringssjef i Gjesdal kommune.

– Det er stort mangfold i både bransje og størrelse på bedrifter etablert i næringsparken. De fleste oppgir den sentrale plasseringen langs E39 som hovedårsak til at de valgte Skurve. Noen av næringsparkens mest profilerte bedrifter er Asko Rogaland, Jæder, Bama, Kruse Smith Entreprenør og Spenncon, sier Andreassen.

Byggeklare tomter med gunstig pris står klare til å huse arealkrevende bedrifter med behov for enkel tilgang til veinettet.

– Næringsparken ligger ideelt plassert i forhold til ny fire-felts E39 Sandnes-Kristiansand som er under planlegging. I lys av arbeidet med ny vei har vi stor tro på næringsparken på Skurve som nøkkelområdet i vår region, sier næringssjefen.

Store nasjonale aktører er etablert i næringsparken, og de trives godt. Blant dem er Asko Rogaland, og administrerende direktør Nils Giskeødegaard.

– For ASKO ROGALAND har valget av Skurve, som lokalisering av administrasjon og distribusjonslager, vært en svært god løsning. Et godt utgangspunkt for distribusjon av matvarer til hele Rogaland og en optimal trafikal lokalisering for inngående vare-strøm, som i hovedsak består av vogntog østfra, sier han.

Også administrerende direktør Trygve Martinsen i Spenncon, som har en av sine fabrikker i næringsparken, er fornøyd med Skurve og Gjesdal kommune.

– Spenncon er veldig fornøyd med Skurve som lokasjon. Skurve har en bra beliggenhet i forhold til kunder og samarbeidspartnere i regionen, og ligger perfekt til for transport langs E39 nord- og sørover. Spenncon opplever også at Gjesdal kommune er opptatt av å legge til rette for næringslivet i kommunen, sier han.

– Gjesdal kommune er opptatt av å være en attraktiv kommune for næringslivet, og vi skal være en god samarbeidspart som legger forholdene til rette for næringsutvikling. I Gjesdal Næringspark-Skurve er mulighetene mange, sier André Andreassen.          

Nils Giskeødegaard, administrerende direktør Asko Rogaland AS.